Hemlängtan

Tur att jag inte har så många trogna läsare, för då är det inte så många jag gör besvikna när jag uppdaterar min blogg så fasligt sällan.

Då är man i V.25 och allt går som det ska. Magen växer ordentligt nu och naveln har bytt identitet och flyttat till okänd ort. Än har jag inte börjat lägga på mig så värstans mkt, och jag håller tummarna för att jag ska fortsätta hålla detta tempot och slipper explodera. Min hy är sjukt len och inte en finne i sikte.... kanske skulle vara gravid på heltid resten av livet.....

Efter en två veckor lång semester hemma i Norrland är jag åter tillbaka i södra sverige. Mamma och Roberts 110:års kalas blev en succe och jag känner mig nöjd över vår insats. Bilder och mammas komentarer finns på hennes blogg som du hittar här.

Jag sitter i en friluftsbutik/ekoparkscenter på Böda Öland där jag kommer att få spendera merparten av min återstående praktikperiod. För tillfället bor vi på Böda camping men kommer senare flytta till en stuga i Nabbelund som ligger på Ölands norra udde. Där är gäddfisket tydligen ruskigt bra, och jag hoppas att jag kan locka hit min älskade fästman med just det argumentet.

Det är sinnessjukt vad larvig jag har blivit!!! Kan bero på att jag är gravid och att jag dagligen omges av lyckliga småbarnsfamiljer som semestrar och har det allmänt supermysigt, men jag har sån kolossal hemlängtan. Jag vill bara hem till Christian hela hela hela tiden!! Inget känns kul utan honom, ingenting annat förutom den tid vi spenderar tillsammans betyder någonting. Även om jag befinner mig i sommarparadiset och har två sköna kollegor, så känns all tid som bortkastad, och jag bara längtar efter mitt hem, min karl och den lilla familj som vi ska bli. Jag känner mig som en kärlekskrank fjortis som är på en urtråkig ofrivillig semester med sin familj, och bara längtar efter sin finniga tonårspojkvän. URS skjut mig.... jag måste sluta larva nu, och försöka njuta av den tiden jag får vara här.

Jag ska försöka lägga upp några bilder från semestern ikväll, eller kanske i morgon....

Kramen

RSS 2.0