Bläää

Känner mig bakis trots att jag inte druckit en droppe, är helt slut. Om jag nu håller på att bli sjuk så skulle jag uppskatta om det kunde bryta ut någon gång, så jag blir av med eländet snarast. Så nu är det färdigklagat. Jag och Christian har haft en mysig hemmakväll med  en låååång film. Jag tror kanske att vi hinner med en till innan ögonlocken inte längre låter sig lyftas. Jag har prov om några veckor och har hittils haft rätt svårt att koncentrera mig när jag försökt läsa, men nu måste jag skärpa mig.

Nu är det fikadags :)  I förrgår bakade jag förresten bullar åt min kära fästman. Han bad så snällt så jag kunde inte låta bli. Stackarn var så ivrig att han åt dom när de var så varma att han inte ens kunde hålla i en. Sen åt han så många så han fick ont i magen :) Det är förstås svårt att låta bli. Dessutom satt han som en gam och väntade på att bullarna skulle bli klara, sötnosen!


Barnvakt :)

I går var vi barnvakter åt min söta lillebror Samuel. Det var jättemysigt och det var en tapper riddare som till slut, efter timmar av lek och bus, som somnade under mysfilten i soffan. Vi spelade spel, byggde torn, spelade Eyetoy play på playstation och lekte ett par omgångar av kurragömma. Dessvärre han vi aldrig säga hejdå eftersom han fortfarande sov när de hämtade honom, och nu är de i London. Så nästa gången vi får chansen att busa dröjer en stund.

Vet ni föresten hur spännande det är att leka kurragömma när man får räkna varje gång (och bara till14) Och den man ska leta efter, varje gång berättar stolt vart han ska gömma sig. Det är faktiskt ganska kul :) Fast nog blir det mer spännande när Christian lägga sig i och hjälper busfröet att gömma sig. Då kunde jag vara glad om jag ens lyckades hitta honom alls. Till exempel stuvande han undan barnet under vår fotöj... så man måste lyfta upp den rätt högt för att ens förstå att det kan få plats ett litet barn där under.









 ZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZzzzzz

Hihi

Är inte det här gulligt? Små små ankfötter som har sprungit runt på snön som täcker isen. Jag blev i alla fall glad när jag såg deras söta små spår. Dom har bergis lekt Tjuv och Polis.....


Är våren här?

Idag snöar det här i Göteborg och det ser faktiskt ut som att den kan komma att ligga kvar en hel timma eller två. I förrgår när vi kom hem efter en promenad så såg vi massor med små söta blommor i rabatten. Så trots snön så får jag tro att våren ändå är på gång här. Men åååå vad tiden går långsamt nu :) Vill ha sommar nu!!






Lycka är....

När man får tåflörta med sin käraste i en liten röd stuga i skogen....



När man ser två söta och jämngamla träd som har sällskap trots att de är så olika....




När man får äta frukost med en sådan utsikt...




När man får pussa någon utan att denne någon gör motstånd...




När jag kommer på att jag har fått vara här...



När man hittar roliga varningsskyltar...




Att spela kort med utsikt som denna...




Att det fortfarande finns platser som denna som man kan rymma till...




Att äta frukost på Europas nordligaste parkering mitt i sommaren när det är -2 grader kallt!




Att äntligen få nå europeiska kontinentens nordligaste punkt (Nord kap i bakgrunden).... 




Att få kramas i midnattssolen...




Jag är nog rätt lyckligt lottad som har så mycket att vara lycklig över :)


Nya favvomusiken

Daniel lindströms nya album D-day är kanoners! Jag är glad att han hittat tillbaka till det sound som passar honom bäst.
Provlyssna här

http://www.klicktrack.com/klicktrack/releases/daniel-lindstrom/d-day/2


Caught in that feeling, är en storfavorit! Det kommer att nynnas en hel del på den de närmsta dagarna.

Älskade C hade lagat Thaimat till mig ikväll när jag kom hem från projektmötet. Mumsfillibabba :) Nu när han är hemma kanske jag blir serverad mat ännu lite oftare :) I morgon är det upp kl 05:00 som gäller så nu ska jag hoppa i säng. Sov alldeles för lite inatt. Verkar som om det är fullmåne hela månaderna nu för tiden, jag kan inte riktigt somna så bra. Skulle behöva rensa skallen lite tror jag :) En riktigt skön spakväll skulle sitta fint!

God natt allihopa! KRAM

En vanlig lördagkväll i Kungsbacka

I går var vi, som många andra lördagkvällar, i Kungsbacka hos Christians mamma och åt middag och spelade kort. Den nya spelfavoriten är poker och igår tog vi med oss våra nya marker som vi fårr gratis från Unibet. Det tog låååååång tid och var väldigt trevligt. Jag skulle köra hem och drack därför endast lite vin till förätten, medan Christian och Ingemar aldrig tycktes få nog :)  Det blev en hel del fummlandes med korten efter ett par timmar, och jag hade en stendöd Christian med mig hem i bilen vid 02:00 tiden. Detta är en helt vanlig Lördagkväll i Kungsbacka med svärmor :)


Så här glad var jag när jag hade vunnit


Och så här såg det ut när det gick mindre bra för mig


Men de här två var lika glada, hur det än gick :)




Idag skiner solen och himlen är blå, så förhoppningsvis tar vi oss ut på en liten promenad.


Hej svejs

Och förresten som svar till dig Ellen, hahaha jag kommer inte ihåg att jag någonsin kletat sylt i er husvagn :) Är du riktigt säker på att du inte förväxlar lugna lilla mig med min superbusiga storebror Daniel ;) Hahahaha Kram till er allihop!!

RSS 2.0