Halvtid :)


Nu har vi alltså gått över halva tiden och passerat V.20. Idag är jag V 20+3 och kan se hur magen rör sig på utsidan när bebisen sparkar där inne. Helt otroligt coolt, och dessutom världens bästa underhållning, bättre än vilken film eller cirkus som helst. Det är en livlig inneboende jag har :)

Pregnancy ticker



V.19+4

Ja nog syns det alltid :)


Kalmarpromenad

Idag har vi spenderat hela dagen inne i stan. Vi gjorde en egen stadsvandring på ca 2 timmar över kullersten. Jag vaggade fram som en anka tack vara foglossning och träningsvärk efter gårdagens strapatser upp i träden. Vi har sett slottet, fängelset och gamla stan bland annat. Kalmar är en fin stad och nästa gång ska vi nog titta lite närmre. En riktigt guidning på slottet hade inte varit fel. Vi får dock se när det ges tillfälle till det.

I kväll ska vi grilla kyckling och potatispaket. Mums! Sen har det inhandlats alkoholfri öl till lilla mej som ska avnjutas med ölkorv och nachochips med dip. Det blir en lugn och skön lördagkväll för oss. Solen lyser in i stugan och de två kärlekskranka fasanerna av hankön, skriker och jagar varandra runt knuten. De har en stackars dam som de slåss om, och det är ett sjudundrans liv de för här utanför hela dagarna. Men det bjuder vi på :) De är så vackra och går precis utanför vårt panoramafönster.

Nu ska här läsas och varvas ned en stund innan middag. Hoppas alla har en lika skön lördag!
KRAM

Kalmar

Ja då har vi alltså landat i Kalmar, jag och Christian. Stugan ligger ju i och för sig nästan 3 mil utanför, men för mig är det Kalmar ändå :) Stugan ät jättemysig och jag kommer hem till en glad och mysig karl varje dag :) Vi har köpt en liten grill, och försöker att använda den så flitigt som det bara går. Dels blir allt mycket godare och dessutom blir det inte lika mycket disk!

Bild på stugan kanske jag borde kunna fixa snart. Men vi har allt vi behöver, till och med Tv där vi kopplat in vårt playstation. Havet (eller den stora sjön som C kallar det för, eftersom han vägrar erkänna att det är ett riktigt hav) ligger 3 minter med cykel från stugan, men det kan ta längre tid eftersom luften är fullstädigt fullsmockad av svärmar med småkryp som flyger in i mun, näsa och ögon, vilket medför att vi måste blunda och hålla andan när vi cyklar :)

I morgon ska jag ut på mitt första äventyr med "jobbet". Vi ska hålla i aktiviteter som höghöjdsbana och repellering, som vi givetvis måste göra själv först :) Det ska bli mkt spännande att se hur det går att få ner magen i selen. De dagarna som vi inte är ute och äventyrar sitter vi på kontoret och spånar på ideér och jobbar med offerter. Själv har jag fått i uppgift att utveckla en stadsvandring, kodspel och krogrunda som man ska genomföra med mobilen. Mer info om detta kan du hitta på http://www.greenhatpeople.com  Det är väldigt intressant, och jag får möjligheten att läsa in på mig Kalmar ordentligt, vilket jag gladeligen gör!

Vi trivs som sagt och ser fram emot att få upptäcka småland i sommar!

Vi kommer hem till GBG under krisihimmelhelgen, då är det dags för jobbintervju och rutinultraljud..... WHIIIII.
Bilder kommer snart :) KRAM

Tjockis

Ja då har jag alltså gått och blivit tjockis :)

Anledningen till att det varit sparsmakat, minst sagt, på bloggfronten för min del, är att jag gått och blivit med mage. I början vågade jag inte blogga med risk för att avslöja mig. Självdiciplinen är inte direkt världsbra och jag var rädd att jag skulle skriva något kryptiskt som skulle avslöja hemligheten för min familj :)

Men nu har hela 16 veckor gått och hemlisen är inte längre en hemlis.
V 7-12 var mindre roliga, då jag mådde illa och var trött, och då pratar vi överjordiskt trött. Det blev inte så mkt skola för min del. Dieten bestod av smörgåsrån och nyponsoppa. Alls som luktade överhuvudtaget var pest, i synnnerhet doftljus och varm lax. Jag är fortfarande känslig mot söta lukter, men annars tycker jag att jag mår toppen. Några andra graviditetsåkommor dras jag väl, men jag känner mig glad och lycklig! Nu börjar våren komma och magen puta. Så nu kan jag ta fram alla kjolar med skön linning och bagiga shorts som inte klämmer åt på magen.

På söndag åker jag och C till Kalmar där jag ska göra min praktik i 3 månader. Det ska bli kul att se en ny sida av Sverige.

Här kommer lite bilder på Kipkip, som min lillebror Samuel döpt den lilla/lille till. 


Ultraljud V.10



Ultraljud V.12



V.12  suger på tummen :)



Så här ser jag och Kipkip ut idag i V.16





RSS 2.0