Hej familjen och vanner!


Nu sitter vi pa ett hotell i Agra som heter Shanti Lodge. Vi har just atit middag och sett solen ga ned over det fanastiska Taj Mahal.

Vi akte fran New Dheli kl 6 i morse med tag till Agra. Att fa tag pa biljett visade sig vara ratt svart. 100 indier sk\let i en fran alla hall och ville tjans provision pa oss. De kunde ljuga ihop allt mojligt for att fa oss att inte ga till stationen och kopa biljetten. Nar vi antligen fatt tag pa biljetter kandes det valdigt skont. Men vi var tvugna att stiga upp kl 4 pa morgonen for att fa kopa biljetter. Resan tog tva timmar och var riktigt behaglig.

Vi tog en taxi till ett hotell nara Taj Mahal som vi sett ut i guideboken. Vi prutade ner priser ordentligt! Rummer ar helt ok och vi har utsikt over Taj Mahal.  I dag har vi varit dar och sett den fantastiska byggnaden! Vilket masterverk! Efter det tog vi en cykeltaxi till Agra fort. Vara cykeltaxis vantade pa oss i nastan 2 timmat och skjutsade oss sedan hem till hotellet igen. For resan betalade vi 100 rupier. Dvs ca 20 kr :) Men Christian fick inte aka hela vagen. I en backe blev hans chauffor lite trott. Sa min kara sota karl fick ga medan jag akte som en prinsessa pa min skabbiga cykelfotolj :)


Nar vi at middag sa hads vi apor runt oss pa alla tak. Dom ar saaaaa sota!! Vi har aven sett papegojor och 100000000 jordekorrar. Kor pa gatan, valpar, asnor och en kamel!

Nu ska vi lagga oss och lasa lite pa rummet for att sedan ga i sang tidigt. I morgon ska vi sova ut or forsta gangen pa flera dagar. Det ska bli skont!!

Puss och Kram!!



Bilder kommer i morgon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0